Kvinderne på FC Silkeborgs serie 1 og serie 2 hold kan i foråret se frem til blive trænet af et meget kompetent trænerteam, da klubben netop har lavet en aftale med trænertalentet Mads Hamann, som tiltræder med det samme.
 
Mads har 12 års erfaring i trænergerningen, som blandet andet har sendt ham forbi Virklund B. og Silkeborg IF, hvor han har prøvet kræfter med alt fra U14-fodbold til Silkeborg IF’s U19 Division 2-hold.
 
Udover de mange år som træner har Mads været ansvarlig for planlægningen og afholdelse af hele 10 DBU-fodboldskoler og i 2019 var han ansvarlig for at få DBU-fodboldskolen som blev afholdt i Buskelund til klubben, som børn og unge i klubben og lokalområdet kan få glæde af mange år frem i tiden. Blandt andet er der fodboldskole igen i år i uge 31, hvortil mere info kan findes på FC Silkeborgs facebookside.
 
Det er altså ikke bare en klog fodboldhjerne, der er blevet tilkoblet klubben. Det er også en træner med en glødende passion for sporten. Mads bliver en del af en trænerduo som foruden ham består af Christian Duus med hjælpetrænerne Torben Knudsen, Klaus Sandersen og Katrine Friis.

“Jeg glæder mig meget til at prøve kræfter med kvindefodbolden igen. Klubben brænder for breddefodbolden, hvilket man som træner ikke er i tvivl om, og så er der et stærkt team omkring kvindeholdene i FC Silkeborg, som jeg ser frem til at blive en del af.” lyder det fra Mads Hamann inden at han oplyser, at kvinde senior i disse uger træner om tirsdagen fra 19:00-20:30 på kunstbanen, hvis man skulle have lyst til at træne med.

Kategorier: Nyheder